Visita al Palau Episcopal dels padrins d'Ordino

Els assistents han pogut conèixer anècdotes de les instal·lacions vinculades amb el Principat

Foto de família dels assistents a la visita al Palau Episcopal.
Foto de família dels assistents a la visita al Palau Episcopal.

La gent gran han fet una visita a l'arquebisbat de la Seu d'Urgell on el copríncep els ha explicat els detalls de cada estança. Per la seva part, Vives ha rebut obsequis per part dels padrins i les autoritats parroquials.

Els padrins de la Casa Pairal d'Ordino han tingut l'oportunitat de visitar avui el Palau Episcopal. Acompanyats pel copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, la trentena d'assistents han pogut conèixer episodis de la història d'Andorra, que estan lligats amb les estances del Palau. A més, han pogut fer preguntes sobre l'activitat del Copríncep i els actes majors de representació del Principat que es duen a terme a la Seu d'Urgell.

En aquesta activitat també hi han participat el Rector de la Parròquia, mossen Joan Fenosa, la Cònsol Menor de la Parròquia, Eva Choy, i la cap de secció de Casa Pairal, Maria Olm. Precisament, Choy ha obsequiat al Copríncep amb el llibre Primera Pedra. La pedra seca a Andorra i un “estripagecs”, peça que forma part del patrimoni cultural i arquitectònic d’Andorra, i que, com el seu nom indica, tenien la funció d’estripar els “gecs” dels lladres i es col·locava a les finestres per a evitar que hi entrés ningú.

Etiquetes

Comentaris

Trending