Un veí recull una gran quantitat de brutícia en tan sols un quilòmetre a la carretera de la Rabassa

Apapma denúncia la falta d’actuació per part del comú de Sant Julià en aquesta zona que, afirmen, està sempre plena de deixalles

Deixalles a la Rabassa
Deixalles a la Rabassa Apapma

Apapma denúncia en un post de Facebook la gran quantitat de deixalles que s’ha trobat un veí a la carretera de la Rabassa. Exactament, entre el quilòmetre 13 i el 14,5 d’aquest indret s’han arreplegat diverses bosses i cistelles de brutícia que altres persones incíviques han llençat. Des de l’associació insten al comú de Sant Julià de Lòria a prendre accions al respecte.

Patricia Bragança, presidenta d’Apapma, explica que aquesta recollida s’ha fet per part del grup Rastre Zero, un grup que s’encarrega de netejar la muntanya i camins forestals. A la publicació, es pot veure com molta gent comenta que aquesta zona de la Rabassa sempre es troba en aquestes condicions. Bragança afegeix que, malauradament, no és l’única al país. “Aquí hi ha un pas molt freqüent de persones, però també a Engolasters i a altres zones on la gent passa i llença coses per la finestra dels vehicles, i entre burilles, mascaretes, i més, fan molt de mal a la natura.”

 

Bragança també recorda que el proper 8 de maig hi ha una trobada prevista per netejar la muntanya i que, de fet, les places estan completament esgotades. “Això demostra que hi ha molta gent implicada en la cura de la nostra natura, però també moltes persones incíviques que necessiten saber el mal que fan als animals i les plantes tirant deixalles”, ha explicat Bragança.

Comentaris (6)

Trending