Els usuaris d’Andorra Telecom donen més de 600 euros a Creu Roja

La companyia hi serà present a la Fira d’Andorra la Vella per tal d’informar als clients de la campanya que està en marxa i que pugin adherir-se fàcilment

Botiga solidària de la Creu Roja.
Botiga solidària de la Creu Roja. ARXIU

Andorra Telecom té en marxa una campanya de microdonacions mensuals en favor del projecte Botiga Solidària de la Creu Roja. Durant els darrers mesos, s’han adherit a la campanya 291 usuaris de la companyia, que ha suposat 1.138 donacions per un valor de 638 euros. Ara, hi seran presents a la Fira d’Andorra la Vella per tal d’informar als clients i que puguin adherir-se fàcilment.

L’objectiu de l’acció que es portarà a terme a l’estand de la Creu Roja durant la Fira és aconseguit rellançar les adhesions, superant les 291 que es tenen actives ara mateix i aconseguint una xifra monetària molt més elevada. Tot i que els usuaris poden sumar-se des de l’àrea client de la web o de l’aplicació, o trucant al 115, la companyia busca, amb la presència a la Fira, poder fer-ho d’una manera més personal i poder activar la donació des del mateix estand en aquell moment.

“Considerem que l’opció d’explicar personalment el projecte on es destinen els recursos, així com el funcionament, tant de la campanya com de la seva activació, pot ser una bona estratègia per augmentar significativament el nombre de persones adherides”, han manifestat els representants de les diverses entitats promotores. Els recursos recaptats es destinen, íntegrament, a la Botiga Solidària de la Creu Roja Andorrana, que és un projecte social i de voluntariat nascut al 2020 per fer front a la complicada situació en que es van veure moltes persones del país arran la pandèmia. Allà hi poden trobar articles de necessitat bàsica d’alimentació, higiene, neteja i específics per a bebès i infants.

Comentaris

Trending