La Unió de Bars sorpresa i molesta per no haver estat convidada a la reunió de la manca de personal

El seu portaveu, Francesc Medina, diu que fa dos o tres mesos que no tenen contacte amb el Govern i lamenta que en el sector només es tinguin en compte els hotels i els restaurants

Comentaris

Clients en un bar d'Andorra la Vella.
Clients en un bar d'Andorra la Vella. ARXIU

La Unió de Bars ha mostrat la seva sorpresa per no haver estat convidada per Govern a la reunió que es va fer aquest dijous per trobar una solució a a la manca de personal. "Sembla que en el sector només compten els restaurants i els hotels", ha manifestat el portaveu de l'entitat, Francesc Medina.

Medina ha afegit que fa dos o tres mesos que no tenen cap contacte amb el Govern "quan havíem estat reunits per dur a terme diversos projectes". No entén perquè els han deixat fora de la trobada quan ells també tenen problemes per trobar mà d’obra qualificada. Estan disposats a participar en les pròximes reunions, si els conviden. "Esperem que el Govern s'ho repensi i compti amb nosaltres".

Des de la Unió de Bars recorden al Govern que "també paguem impostos, també paguem la llum, el telèfon. Som petits però existim i encara que no siguem els  més llestos ni els més preparats, si som els que més orgullosos estem perquè ens hem preocupat perquè els nostres negocis estiguin lliures de virus, perquè ho hem fet bé, perquè els nostres clients tornin a estar a gust en els nostres locals que vam obrir de bat  perquè se sentin com a casa, per tirar endavant tot i la situació. Gràcies" per ignorar-nos, encara que aqui seguim disposats per al que puguin necessitar-nos, però tampoc sabem fins quan".

Tot i que al servei d'Ocupació hi ha al voltant d'unes 700 persones inscrites, no totes tenen el perfil adequat per treballar en el sector. A la trobada de dijous ls sectors de l’hostaleria (hotels i restaurants) i també del comerç van reclamar a l’administració solucion per aconseguir un marc adequat i de llarga durada en el temps per facilitar la contractació de personal qualificat. Des de la Unió Hotelera han mostrat la seva preocupació de cara a la pròxima temporada d'hivern i la contractació de treballadors de l'Amèrica del Sud.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending