Unicef Andorra recapta 20.988 euros per als infants de Turquia i Síria

L’ONG ha estat cent dies recollint diners per enviar als afectats pel terratrèmol que hi va haver en aquella zona

Infants de Síria rebent ajut d'Unicef.
Infants de Síria rebent ajut d'Unicef. UNICEF

Després que els terratrèmols colpegessin Turquia i Síria, Unicef Andorra va iniciar una campanya de recaptació d’emergència per a les famílies i els infants que es van veure afectats per aquesta situació catastròfica. Cent dies després ha aconseguit recaptar 20.988 euros.

Després dels terratrèmols més mortífers de la història recent de Turquia i Síria, milions d’infants i famílies estan lluitant per reconstruir les seves vides, amb 2,5 milions de nens i nenes a Turquia i 3,7 milions a Síria que necessiten assistència humanitària contínua. Gràcies a donacions particulars i a les iniciatives solidàries organitzades pels amics i col·laboradors de l'ONG, Unicef Andorra podrà enviar a Turquia i a Síria gairebé els 21.000 euros esmentats.

Unicef Andorra agraeix el suport econòmic de la societat andorrana en la tasca de protegir els drets dels infants a Turquia i Síria. Unicef seguirà treballant en els dos països invertint en àrees clau, incloent l'assistència financera per a les famílies, l'accés a una educació de qualitat i l'accés al suport psicosocial. Aquestes inversions ajudaran a treure a les famílies de la pobresa i evitaran resultats negatius com el matrimoni infantil i el treball infantil.

Etiquetes

Comentaris

Trending