Tres joves reben ajuts per a realitzar voluntariat internacional

El valor de cadascun és de 1.200 euros i treballaran amb el projecte veterinari de l’entitat Daktari i amb Cooperand amb Llatinoamèrica

Campanya de voluntariat internacional
Campanya de voluntariat internacional

L’Associació Carnet Jove Andorra i el ministeri d’Afers Exteriors del Govern d’Andorra han atorgat tres ajuts a joves per a realitzar un voluntariat internacional l’estiu del 2023. L’ajut s’ha concedit a Natàlia Comas, que durà a terme una acció de voluntariat amb l’entitat Daktari i a Xènia Cerqueda i Alba Font, que realitzaran un voluntariat internacional amb Cooperand amb Llatinoamèrica. Cadascun té un valor de 1.200 euros, que es poden fer servir pel desplaçament, allotjament i manutenció durant l’estada.

El projecte veterinari que Daktari té actualment a Uganda, té com a objectiu assegurar la sanitat dels animals de les zones rurals i donar resposta a les situacions i necessitats de les comunitats que habiten aquestes àrees protegides. Així mateix, Cooperand amb Llatinoamèrica treballa a Bolívia per assistir al col·lectiu de nenes i nens al carrer, on la seva situació és cada vegada més crítica i preocupant.

El procés de selecció l’ha dut a terme una comissió d’avaluació formada per membres de l’Associació Carnet Jove Andorra, del Ministeri d’Afers Exteriors i d’Aigua de Coco, Daktari i Cooperand amb Llatinoamèrica. En una primera fase s’han estudiat fins a 13 candidatures i els seus projectes de voluntariat corresponents, i en una segona fase s’ha realitzat una entrevista personal a les vuit persones escollides en aquesta fase per tal de conèixer les motivacions i competències dels joves candidats de les que només tres han estat les receptores dels ajuts.

 

Comentaris (1)

Trending