Tortells de Reis més petits, però sense davallada en les vendes respecte a altres anys

Els diferents establiments del país han registrat un bon gruix de compres i reserves aquest dimarts

Aparador de la pastisseria El Tortell
Aparador de la pastisseria El Tortell Cristian Cortés

No hi ha hagut davallada en la demanda. Els ciutadans del Principat han estat fidels a la tradicional compra del tortell de Reis, però enguany, a causa de les restriccions sanitàries per evitar la propagació de la Covid-19 i la impossibilitat de reunir-se amb tota la família, els clients s’inclinen per l’adquisició d’un dolç més petit. Un per a la unitat familiar. A hores d’ara, les pastisseries d’Andorra han fet un bon nombre de vendes i comandes i preveuen que la jornada de dimecres també sigui força positiva.

Així ho han confirmat des de la pastisseria Estopiñan, un dels negocis tradicionals d’Escaldes Engordany. “Davant la pandèmia, la gent recupera els valors de la comunitat. Estem treballant bé, igual que l’any passat i amb la mateixa cura de sempre. L’única diferència és que he hagut de fer més models petits”, ha declarat el propietari, Aleix Estopiñan.

Tortells preparats per la seva venda
Tortells preparats per la seva venda

El gerent de la pastisseria El Tortell ha apuntat en la mateixa línia. “Ahir no vam fer gaires transaccions, però entre avui i demà és possible que registri més vendes que l’any passat. Sense fer tortells grans, aquest matí he venut unes 250 unitats”, ha explicat.

Des de Sweet Caroline han assegurat que Nadal ha estat normal a efectes de vendes. Similar a altres anys. A la pastisseria Lisi Ós concorden. La gent no ha perdut l’esperit nadalenc ni les ganes de prendre un dolç en família. El tradicional tortell, símil de normalitat, continua sent un èxit.

Etiquetes

Comentaris

Trending