Torna la marxa popular de l’associació Marc G.G després de dos anys d’aturada

Tindrà lloc el pròxim 8 de maig i constarà de 3,5 quilòmetres aptes per a tothom que vulgui participar, i les inscripcions es podran fer del 5 al 7 de maig al Centre Comercial illa Carlemany

Cartell de la marxa popular del pròxim 8 de maig
Cartell de la marxa popular del pròxim 8 de maig

L’associació Marc G.G, d’ajuda mútua davant la pèrdua, ha pogut recuperar un dels esdeveniments més importants del seu calendari anual. El pròxim 8 de maig tindrà lloc la vuitena edició de la marxa popular, que sortirà des del Prat del Roure, a Escaldes-Engordany, i tindrà un recorregut de 3,5 quilòmetres aptes per a tothom. Les inscripcions es podran fer els dies 5 i 6 de maig de 17:00 h a 20:00h i el dia 7, d’11:00 h a 13:00 h i de 16:00 h a 20:00 h al Centre Comercial illa Carlemany.

“La marxa ens ajuda moltíssim a donar a conèixer la nostra associació”, explica el vicepresident i cofundador, Paco González. Fins abans de la pandèmia s’havia organitzat anualment, reunint centenars de persones que havien fet el recorregut per aquesta causa. L’esperit de la cursa no és competir, sinó poder reunir tothom i que la població pugui veure i col·laborar en la causa i en el servei social que s’ofereix des de l’entitat. Per aquest motiu, s’ha posat un preu de 8 euros per inscripció. Amb el que es recapta, indica González, s’ajuda a poder continuar amb el calendari d’activitats, trobades, sortides, xerrades i grups que se celebren i que tenen com a finalitat ajudar a les persones que han patit una pèrdua amb el seu procés de dol.

Per aquest motiu, s’ha escollit un recorregut fàcil, de 3,5 quilòmetres, que començaran al Prat del Roure, espai que ha cedit el comú d’Escaldes, així com altres elements de la cursa. “Volem que pugui venir tothom, amb carrets, gent gran, amb cadires de rodes, com sigui, però que vinguin”, apunta González. Les convocatòries anteriors van tenir una gran afluència, amb 500 i 600 persones participant. “Aquest any estem una mica expectants, hem tractat de fer difusió, però després de la pandèmia no sabem ben bé quina serà l’acollida”, remarca el vicepresident.

Amb els 8 euros d’inscripció es farà entrega a tots els participants d’una samarreta, una bossa de tela i un dorsal. El dorsal servirà, al finalitzar la marxa, per entrar en el sorteig de diversos premis que han estat cedits per múltiples empreses del país que han volgut col·laborar. Per tant, els participants podran guanyar entrades per a Caldea, forfets de Grandvalira o lots de permuferies Júlia, entre altres. “No podem estar més agraïts pels patrocinadors, que s’han involucrat moltíssim amb la causa”, assegura González. Aquest sorteig es farà de la mà de Mikivand, “que portaran l’humor a l’esdeveniment”.

Comentaris

Trending