Tercera plaça de l’Escola andorrana del Pas a la final espanyola de robòtica

Tres equips de l’Aula Tecnològica LOOPA també han participat en l’esdeveniment celebrat a Jaen, però no han aconseguit entrar al podi en cap de les seves categories

Els alumnes del Pas de la Casa rebent la distinció.
Els alumnes del Pas de la Casa rebent la distinció. ARXIU PERSONAL

L’equip de l’Escola andorrana del Pas de la Casa que representava Andorra en la categoria Robobasic de la final espanyola de la World Robot Olympiad han aconseguit una meritòria tercera plaça en el certamen que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Jaén. És el millor resultat obtingut per algun dels quatre equips andorrans que s’han desplaçat fins a la ciutat andalusa.

Els equips Brother Team MG, Com Tu i Unknow, de l’Aula Tecnol·lògica Loopa i l’equip Escola andorrana del Pas de la Casa, representaran a Andorra a la final espanyola que tindrà lloc a Jaen aquest cap de setmana. Els integrants dels equips havien estat entrenant aquest estiu per la final de Jaén, on buscaven l’accés a la final internacional de la WRO 2022 que tindrà lloc el 17 i 18 de novembre a Dormund  a Alemanya.

Els alumnes del Pas de la Casa han estat tercers en Robobasic. Mentrestant, els equips de LOOPA han aconseguit dues sisenes places i un setè lloc en les categories Elementary, Júnior i Star respectivament. Més enllà dels nervis i la tensió en alguns moments, tots tornen molt satisfets de Jaén, especialment els estudiants del Pas.

WhatsApp Image 2022 09 18 at 18.36.34
Tots els participants andorrans.

La temàtica d’aquest any, ‘My Robot, my friend’, posa al taulell del joc del robot diferents missions en les que els robots han de col·laborar amb les persones en tasques del dia a dia, com per exemple tallar la gespa del jardí o donar suport en situacions d’emergència com apagar incendis o enviar imatges de zones perilloses, o fins i tot, en la categoria sènior, desenvolupar tasques de suport a un hospital.

Etiquetes

Comentaris

Trending