El tamagotchi ‘ressuscita’ a Sant Julià amb les cartes al Pare Noel

LEGOs, ninots Reborn i Spider-man també figuren entre les joguines més demanades pels infants a la parròquia laurediana

Comentaris

Una nena s'acosta tímidament al Pare Noel, aquest dissabte al matí a Sant Julià de Lòria.
Una nena s'acosta tímidament al Pare Noel, aquest dissabte al matí a Sant Julià de Lòria. BRU NOYA

Sant Julià de Lòria ha viscut aquest dissabte al matí la 'resurrecció' del Tamagochi amb les cartes dels infants al Pare Noel, instal·lat a l'antiga casa comuna, al costat de llar de foc que estava encesa. Altres peticions han estat els LEGOs, ninots Reborn i Spider-man.

Retorn al passat. El Tamagochi torna a estar entre nosaltres si és que alguna vegada havia marxat. Encara tindran raó aquells que diuen allò de les modes cícliques com amb els pantalons de pota d'elefant. El Pare Noel deu recordar perfectament el boom del Tamagotchi, una mascota digital creada el 1996 per Aki Maita. Una búsqueda amb el senyor Google explica que els Tamagotchis són uns aliens de mida petita que van arribar a la Terra en un ou per veure com era. El jugador ha d'acompanyar la mascota durant el seu creixement. Aquesta mascota virtual passa a través diferents etapes de creixement, i es desenvoluparà de diferents maneres depenent de la cura que el jugador hi posi. Un tracte positiu comportarà una criatura adulta més llesta, feliç i amb menys atenció requerida.

Activant la joguina per primera vegada, apareix un ou a la pantalla. Després d'ajustar el rellotge, l'ou tremolarà durant diversos minuts i es convertirà en una mascota. En algunes versions, es requereix també la introducció del nom i aniversari del jugador. Aquest haurà de fer-se càrrec de la mascota en la mesura del que desitgi.

A banda del Tamagochi, els infants lauredians també han demanar LEGOs, ninots Reborn i Spider-man. Amb menys demanda hi ha hagut les joguines de Frozen, i les nines de Barbie, Bratz, i Nancy. L'afluència de nenes i nens ha estat constant però sense aglomeracions, cosa que ha permès al Pare Noel, un home d'edat avançada, i veu rogallosa, fer la feina sense pressa però sense pausa.

El Pare Noel també ha arribat al Pas de la Casa durant la tarda de dissabte.

Relacionat

Caramels sense gluten, espectacle de patinatge i xocolatades per rebre el Pare Noel

Comentaris

Trending