Caramels sense gluten, espectacle de patinatge i xocolatades per rebre el Pare Noel

Totes les parròquies han organitzat actes pels principals carrers i els infants han pogut entregar les cartes amb les peticions de regals

El Pare Noel també ha arribat al Pas de la Casa durant la tarda de dissabte.
El Pare Noel també ha arribat al Pas de la Casa durant la tarda de dissabte. COMÚ D'ENCAMP

El Pare Noel ha arribat aquest dissabte a Andorra i totes les parròquies han organitzat actes per rebre'l. Els infants han pogut fer-li entrega de les cartes i esperar que aquest diumenge puguin rebre els regals que li han demanat. El dia amb una temperatura agradable ha acompanyat les diverses activitats.

Canillo ha donat la benvinguda al Pare Noel amb un espectacle de patinatge al Palau de Gel a càrrec de l'Andorra Club Gel. La comitiva havia sortit de davant del comú canillenc.  El Pare Noel ha recollit les cartes dels infants a Encamp i al Pas de la Casa. Ha arribat acompanyat de carrosses lluminoses i espectacles itinerants en un acte emmarcat en el programa d'activitats del 'Nadal Xic'.

A Encamp, el Pare Noel ha sortit des de Casa Cristo i ha recorregut els carrers centrals de la vila amb l’espectacle 'Artisalia Nabifins a arribar al complex, on hi ha hagut l’actuació dels alumnes de l’Escola de Teatre Musical Broadway. Al Pas de la Casa, les carrosses han sortit des de l’oficina de turisme i han estat amenitzades per l’espectacle 'Moon Light Jugglers' fins al centre esportiu, on també s'han fet  tallers de manualitats. Tant a Encamp com al Pas de la Casa s'han fet repartiment de coca i xocolatines abans de la recepció del Pare Noel. A Ordino, el Pare Noel ha estat rebut a la plaça Major amb coca i xocolata per a tots els assistents.

EDU 9291
El Pare Noel a la Massana aquest dissabte//EDUARD COMELLAS

A la Massana, el Pare Noel ha arribat al Bosc dels Menairons a la plaça de les Fontetes i ha repartit als infants caramels sense gluten. Posteriorment s'ha efectuat l'entrega de premis del Joc dels Menairons. Des del comú han destacat que l'activitat a suscitat molt interès entre la gent de la parròquia i de tot el país. Així, el primer premi, un lot valorat en 2.500 euros, contindrà  vals de carburant, un cap de setmana a un hotel d’Erts, dos forfets de dia, material de muntanya, lloguer d’esquís i botes, material de jardineria i una cistella de Nadal. Pel que fa al segon i tercer premi, aquests estan valorats en 2.000 i 1.500 euros, respectivament.

pare noel escaldes12 24 at 20.17.07
La carrossa del Pare Noel a Escaldes-Engordany

A Andorra la Vella, el Pare Noel i la seva comitiva han recorregut l’avinguda d’Enclar, a Santa Coloma, mentre que al centre ha passat pels carrers de la Unió, avinguda Meritxell fins a la plaça Guillemó, carrer Dr. Nequi i arribada a la plaça Príncep Benlloch. A la plaça del Poble ha visitat el Mercat de Nadal, ha rebut els infants a la glorieta i ha recollit les cartes dels infants. A Escaldes-Engordany, el Pare Noel ha desfilat per l'avinguda Carlemany, Pont de la Tosca, Copríncep de Gaulle, Pessebre, Escoles, Parnal i Prat Gran per arribar a la plaça Coprínceps. Allà ha recollit les cartes dels infants.

Comentaris (1)

Trending