El Sipaag recorda la importància de votar a les eleccions de la CASS davant de la situació "crítica"

El sindicat ha demanat el vot per Jacqueline Caube per escollir els representant dels assalariats, mentre que una altra part critica aquest fet perquè hi ha més llistes amb gent de l'administració

La seu de la CASS.
La seu de la CASS. Toni Solanelles

Les eleccions a la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) encaren la seva recta final amb la jornada de votacions el 22 de juny. En aquest sentit, el Sindicat del Personal Adscrit a l'Administració General (Sipaag) ha animat a tots els seus afiliats a participar i ho ha fet assenyalat una de les candidatures, que coincideix amb la d'un membre de l'entitat, Jacqueline Caubet. Un fet que ha molestat a una part dels afiliats i és que com recorden hi ha diferents llistes compostes per membres de la funció pública.

El Sipaag ha animat als seus afiliats a participar en les eleccions de la CASS davant “la situació molt crítica i estan en joc moltes coses”. En aquest sentit recorden que les propostes de la parapública per a la reforma del sistema de pensions són la "d'apujar a 67 anys l'edat de jubilació, augmentar un 4% les cotitzacions i obligar a contractar plans de jubilacions privats". Unes mesures que "perjudicarien el nivell adquisitiu i la qualitat de vida dels assalariats i no resoldrien el problema de les baixes prestacions".

A més, asseguren que “la via preferent no funciona, l’any 2021 la despesa sanitària ha augmentat un 8,7% respecte a l’any 2019, quan encara no s’havia implantat i s’ha reduït qualitat en l’atenció mèdica, es dupliquen els actes mèdics i es demora l’atenció”.

Davant de tot això demanen el vot per Jacqueline Caubet, membre de la junta directiva del Sippag. Un fet que dins del sindicat no ha caigut bé per “limitar-se a informar i impulsar el vot d’una única candidatura quan hi ha diverses llistes de funcionaris que hi concorren i que també estan afiliats”.

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending