Una setmana de Fira Animalista per conscienciar sobre la tinença responsable

Les paradetes es podran trobar fins al 3 d’octubre a la plaça de les Fontetes de la Massana

Comentaris

Inauguració de la III Fira Animalista d'Andorra
Inauguració de la III Fira Animalista d'Andorra Sílvia Calvó

La III Fira Animalista d’Andorra ja ha començat la seva setmana de plena activitat. GosSOS i Laika han preparat, conjuntament, diverses xerrades i esdeveniments que ajudaran a potenciar l’objectiu principal d’aquesta cita: conscienciar sobre la tinença responsable. Des d’avui, fins al dia 3 d’octubre, a la plaça de les Fontetes de la Massana es podrà acudir a cadascun dels actes, repartits al llarg dels dies.

Aquest any, particularment i segons expliquen les associacions en el programa que han preparat, volen apropar a les persones que visiten la fira un concepte que, moltes vegades, queda oblidat. Es tracta de la sensibilitat animal, segons expliquen els organitzadors és “un ésser que sent dolor, plaer i emocions diverses”. En aquest sentit, s’han preparat diverses xerrades, dues d’elles el dimarts, 28 de setembre, amb les especialistes Rosa Aguilera i Olga Porqueras. També s’hi projectaran diversos documentals, a més de la visita d’altres professionals que també tractaran diversos aspectes de la relació entre humans i animals.

A la inauguració d’avui ha assistit la ministra de Medi Ambient, Sílvia Calvó, que s’ha reunit amb les persones que formen part de les associacions organitzadores. En una publicació a les xarxes socials, Calvó ha volgut destacar la feina dels voluntaris que, dia a dia, treballen per mantenir i cuidar dels animals que estan als refugis i la gossera, d’una manera totalment desinteressada.

Comentaris (1)

Trending