Satisfacció a Andorra Telecom pels 5.500 assistents al Saló del Videojoc

La cita tanca recuperant, segons els organitzadors, “la normalitat” prèvia a la pandèmia i es valora positivament novetats com el fet de tenir un narrador de les finals dels torneigs i l’estand de realitat virtual

Participants en la tretzena edició del Saló del Videojoc.
Participants en la tretzena edició del Saló del Videojoc. ANDORRA TELECOM

El Saló del Videojoc ha tancat la seva tretzena edició amb un total de 5.500 visitants. Així s’ha indicat des d’Andorra Telecom, organitzadora de l’esdeveniment. La responsable de la companyia, Inés Martí, ha destacat que “és l’any de la recuperació de la normalitat” després de la pandèmia i ha valorat positivament la bona acollida de les novetats presentades: tant el fet de disposar d’un narrador professional de les finals dels diferents torneigs com l’estand de realitat virtual.

Enguany, el Saló s’ha traslladat al pavelló del Prat Gran, ja que la sala del Prat del Roure està en obres. L’espai, ni que sigui provisional, ha agradat. “Hem tingut bona valoració de la gent, per la llum i la possibilitat de seure a les graderies”, ha indicat Martí. Tot i això, de cara a l’any vinent el desig seria tornar a la ubicació històrica, sempre d’acord amb el comú.

Pel que fa als visitants, s’han complert les expectatives. S’ha tingut més gent que l’any passat. En total, unes 5.500 persones. “L’objectiu era tenir un públic familiar i jove que vingués a passar-ho bé i ha funcionat”, ha comentat la portaveu d’Andorra Telecom, que ha valorat positivament la bona acollida de la decisió de tancar al migdia i de les novetats presentades enguany.

Per un costat, el fet de disposar d’un narrador professional, Raúl García, per comentar les finals dels 14 torneigs que s’han disputat al llarg d’aquests tres dies. “Les ha dinamitzat bé”, ha destacat Martí. En total, 460 persones han participat en aquestes competicions. Per l’altre, l’espai de realitat virtual, que ha estat un del punts de major atractiu del Saló.

Comentaris (2)

Trending