La SAC preveu una quinzena de ponències presencials a la Diada sobre els boscos a Prada

Experts del Cenma, d’Andorra Recerca i Innovació o de l’Oficina de l’Energia i el Canvi Climàtic més responsables d’algunes empreses del sector forestal seran alguns dels intervinents de la jornada que es farà el 21 d’agost

Una imatge dels boscos d'Andorra.
Una imatge dels boscos d'Andorra. ARXIU

‘Andorra i els boscos’ és la temàtica escollida per la Societat Andorrana de Ciències (SAC) per desenvolupar durant la que serà la 34a edició de la Diada Andorrana a la Universitat Catalana d’Estiu (UCE) que està prevista que se celebri a Prada de Conflent el 21 d’agost. Una quinzena de ponències presencials aportaran diverses visions, des de diferents angles i òptiques, sobre la matèria escollida.

Durant l’activitat, que es desenvoluparà durant tot el dia a la Sala el Pessebre de la localitat occitana, també hi haurà tres ponències telemàtiques a banda de vuit que seran enviades en format paper, entre les quals la de la ministra de Medi Ambient, Sílvia Calvó. Experts del Cenma, d’Andorra Recerca i Innovació o de l’Oficina de l’Energia i el Canvi Climàtic més responsables d’algunes empreses del sector forestal seran alguns dels intervinents de la jornada.

Etiquetes

Comentaris

Trending