Revetlla sense incidències rellevants

Ni la policia ni els bombers han tingut feina especialment extra per una nit on el foc i la disbauxa són els protagonistes

La foguera d'Escaldes.
La foguera d'Escaldes. COMÚ D'ESCALDES

Ni la policia ni els bombers han tingut feina especialment extra aquesta nit passada, una revetlla de Sant Joan on el foc i la disbauxa són els protagonistes. Només dos detinguts per qüestions ordinàries i sis serveis suplementaris relacionats relacionats amb foc, fogueres i petards. Però per la resta, una nit més.

Les detencions que ha hagut de practicar la policia han estat vinculades a una alcoholèmia i una desobediència d’un intervinent en una discussió que ha fet cas omís de les instruccions que li donava la patrulla i que, encarant-s’hi finalment, se l’ha acabat arrestant acusat d’un delicte contra la Funció Pública.

De la seva banda, segons el cap de guàrdia dels bombers, el cos ha hagut de fer sis serveis relacionats amb el control de fogueres o extinció mínima de focs o petards que han malmès mobiliari urbà. Les principals incidències s’han donat a Sant Julià i Escaldes, segons els bombers, que no obstant han deixat clar que “no hi ha hagut res ni de greu ni de rellevant”.

La desena de serveis suplementaris que han fet durant la nit i matinada tenen a veure essencialment amb qüestions de naturalesa sanitària més un rescat i una petita fuita d’aigua en un domicili sense cap mena de conseqüència important.

Comentaris

Trending