Retirada de lots de solucions per a lentilles, rentat d’ulls i lubricants oculars de Bausch+Lomb

El motiu és un problema de compliment del proveïdor extern que esterilitza alguns components d'aquests productes

Un dels productes retirats.
Un dels productes retirats. Altaveu

El laboratori Bausch+Lomb ha informat al ministeri de Salut de la retirada voluntària de determinats lots de les solucions per a lents de contacte, rentat d'ulls i lubricants oculars a Europa, l'Orient Mitjà, l'Àfrica, Rússia, Hong Kong i la Xina, encara que no tots els productes afectats són aplicables a cada país.

Segons informen des del Govern per mitjà d'un comunicat, la retirada és deguda a un problema de compliment del proveïdor extern que esterilitza alguns components d'aquests productes. Bausch+Lomb és una de les moltes empreses afectades per aquesta situació. Si bé existeix un risc baix d'infecció amb aquests productes, l'empresa ha optat per retirar voluntàriament aquests productes com una mesura de precaució.

En cas que el producte estigui afectat, cal deixar d’utilitzar-lo. Fins a la data, no s'han informat efectes adversos greus relacionats amb aquest problema. La informació sobre el lot del producte afectat es pot trobar a BLRecall.expertinquiry.com. El ministeri de Salut ha informat els establiments que disposen d’aquest producte.

Etiquetes

Comentaris

Trending