El restaurant amb estrella Michelin ‘Dos palillos’ estrena la tornada de l’Snow Club Gourmet

El dirigeix un dels hereus d’El Bulli i ha ofert a més de 2.000 metres d’altitud un tast de les seves creacions d’alta cuina de fusió asiàtica

Albert Raurich, xef del restaurant Dos Palillos.
Albert Raurich, xef del restaurant Dos Palillos.

Durant cinc edicions l’Snow Club Gourmet de Grandvalira ha incorporat a les seves experiències sabors mediterranis, tocs de la Catalunya interior, tastets del País Bas i Galícia, i fins i tot ha viatjat fins a la regió italiana del Piamont. Aquest passat dissabte es van tornar a arrencar les trobades gastronòmiques a més de 2.000 metres d’altitud i va ser de la mà del restaurant amb estrella Michelin ‘Dos palillos’. Està dirigit per un dels hereus d’El Bulli i va oferir la seva cuina de fusió asiàtica.

Al restaurant Jean León de Soldeu es va tornar després de dos anys d’aturada a l’Snow Club Gourmet de Grandvalira. Va ser Albert Raurich, el xef al capdavant del local de Barcelona, i que va ser cap de cuina d’El Bulli en el seu dia, va oferir als 40 comensals 16 de les seves creacions. Algunes com el narezushi de llobarro fermentat o la rosa de llobarro fresc sambal matah. També es va poder degustar una marcada fusió com les cocotxes al pil pil japonès de soja envellida, o la carxofa en tempura de Tudela amb cafè i llimona.

Els assistents també van destacar ka costella de Cal Rovira a la cantonesa i el Mochi de tòfona melanosporum, tot plegat amb un maridatge de la mà dels vins Corpinnat de Torelló. Paco de la Rosa, propietari de la firma del Penedès, va aprofitar l’ocasió per presentat l’edició especial del vi espumós de les Finals de la Copa del Món d’esquí alpí, que tindran lloc el pròxim mes de març als sectors de Soldeu El Tarter.

El capità del projecte a Grandvalira, Àlex Orúe, destaca que “portar les marques de qualitat i el talent dels xefs més reconeguts i fer una immersió en les tendències del moment és el camí a l’excel·lència en el que ens focalitzem, no només pels socis i amics de l’Snow Club Gourmet, sinó també de cara als nostres clients”.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending