Un repic de campanes de quatre minuts clourà els aplaudiments massius als sanitaris

Es farà aquest diumenge a les vuit per posar punt final a l'homenatge a metges, infermers i altres grups de professionals de tasques essencials

Les campanes de les esglésies repicaran aquest vespre quatre minuts.
Les campanes de les esglésies repicaran aquest vespre quatre minuts. Altaveu

Els més de dos mesos d'aplaudiments diaris als professionals sanitaris i d'altres col·lectius essencials es tancaran aquest diumenge a les vuit, i l'acció anirà acompanyada d'un repic de campanes de les esglésies de quatre minuts en comptes dels dos habituals. L'objectiu es cloure de manera destacada l'homenatge popular a uns professionals que han estat baluard en aquesta pandèmia.

Les campanes de les esglésies tocaran aquest diumenge per darrera vegada en homenatge als que estan lluitant contra la pandèmia del coronavirus. També serà el darrer dia que els ciutadans estiguin als balcons i finestres per aplaudir. Atès que últimament, amb l'inici del desconfinament i de les sortides al carrer, l'efecte dels aplaudiments s'ha anat esmorteint, ha sorgit la iniciativa a través de les xarxes socials de fer aquest diumenge l'aplaudiment, el millor, el més llarg i sonor que hàgim fet durant tota la crisi.  

Aplaudir i, d'aquesta manera, donar un final digne a aquest homenatge que no es mereix que acabi decaient a poc a poc. Els mossens ho han anunciat a les misses majors d'aquest diumenge al migdia convidant a que tothom, estigui on estigui se sumi a la iniciativa.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending