Relleu en la direcció d’Unicef Andorra: Albert Mora substitueix Marta Alberch

La fins ara màxima executiva del comitè nacional de l’ONG va comunicar el mes d’octubre la seva decisió d’abandonar el càrrec per motius personals

Albert Mora assumirà oficialment dijous la direcció d'Unicef.
Albert Mora assumirà oficialment dijous la direcció d'Unicef. UNICEF

Albert Mora per Marta Alberch. El comitè nacional andorrà de l’Unicef canvia de director. Dijous assumeix el càrrec el nou director, completant el procés de relleu que es va posar en marxa l’octubre quan la fins ara directora va anunciar que per motius personals era el moment de deixar l’entitat. Alberch ha estat al capdavant de la direcció executiva d’Unicef des del 2010.

Quan al mes d’octubre Alberch va comunicar que era el moment de deixar la direcció del comitè després de quasi onze anys ocupant aquest càrrec, es va iniciar el procés de selecció de la nova direcció amb l’acompanyament de l’agència de recursos humans Gamma Management. En la darrera reunió de junta, entre els candidats finals i un cop entrevistats també per Unicef, es va escollir l’Albert Mora.

La presidenta de l'ONG afirma sobre el nou director que “la seva experiència comercial, generositat i pensament estratègic ens ajudarà en la nostra missió de protegir i millorar les vides dels nens i nenes a tot el món”

Mora s’incorpora a Unicef Andorra després d’una extensa trajectòria directiva a Espanya, Alemanya i, els darrers 15 anys, a Andorra. Ha exercit diversos càrrecs directius en diverses empreses multinacionals, compaginant-los amb una forta vocació associativa, que l’ha portat a ser membre actiu de vàries entitats a Andorra. És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona, té un diploma d’Estudis Avançats en Organització d’Empreses per la Universitat Politècnica de Catalunya i parla anglès, francès, alemany i italià.

El nou director de l’ONG ha assegurat estar “molt il·lusionat d’unir-me a Unicef en un moment tan decisiu tant per a la infància com pel comitè. Protegir als infants i ajudar-los a que assoleixin tot el seu potencial està en el cor del mandat d’Unicef”. La presidenta d’Unicef Andorra, Laura Álvarez, ha donat “la benvinguda a l’Albert al nostre equip, i ens sentim molt afortunats que ell s’uneixi a nosaltres”.

Álvarez està convençuda, en relació a Mora, que “la seva experiència comercial, generositat i pensament estratègic ens ajudarà en la nostra missió de protegir i millorar les vides dels nens i nenes a tot el món”. Alhora també agraeix a la directora sortint, la Marta Alberch, la seva dedicació, implicació i iniciativa a favor dels drets de la infància durant els anys que ha estat al càrrec del comitè i està segura de que ho continuarà fent en el futur.

Comentaris

Trending