Rècord de centres inscrits en la 9a edició de la Micro First Lego League

El col·legi espanyol Maria Moliner i el centre de Formació Professional d’Aixovall s’afegeixen a la competició de robòtica educativa

Comentaris

Participants en una edició anterior de la prova.
Participants en una edició anterior de la prova. Pilar Candel

La Micro First Lego League Andorra Telecom comptarà en aquesta novena edició amb la representació més nombrosa de centres escolars del Principat de les edicions celebrades fins a la data. I es que a les escoles de segona ensenyança d’Ordino, Santa Coloma, Encamp, a la Sagrada Família, Janer i Sant Ermengol, s’afegeixen en aquesta edició l’escola Maria Moliner i el Centre de Formació Professional d’Aixovall.

Una fita que demostra que el camí encetat fa nou anys per Andorra Telecom per l’educació STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) ha aconseguit implicar a la majoria de centres de
segona ensenyança del país. Tal i com ha explicat Inés Martí,  cap de Responsabilitat Social Empresarial de la companyia en la roda de premsa de presentació de la 9a edició que s’ha realitzat a l’aula tecnològica del col·legi Sant Ermengol, ”el torneig comptarà amb vuit centres escolars i 15 equips, unes xifres que ens satisfan moltíssim i que garanteixen un torneig molt disputat i amb emoció assegurada”.

Per,Martí, “aquest torneig de robòtica educativa ha anat consolidant-se entre els centres escolars del país i considerem que aquesta és una mot bona notícia per Andorra.

Comentaris (1)

Trending