Les rebaixes començaran el pròxim dia 23 i acabaran el 5 de setembre

El calendari segueix les pautes del pla estratègic del turisme de compres, que identifica la necessitat de regular els períodes en el sentit de reduir-ne la durada a l’efecte d’assolir més qualitat com a destí comercial

El període de rebaixes comença el pròxim dia 23.
El període de rebaixes comença el pròxim dia 23. ARXIU

Govern ha aprovat aquest dimecres el decret pel qual s’estableix el calendari pel període de venda en rebaixes per a la temporada d’estiu 2022. Així doncs, s’estableix que el període de venda en rebaixes per a la temporada d’estiu 2022 comença el 23 de juny i s’acaba el 5 de setembre. El període de venda en rebaixes privades s’inicia el  pròxim dia 17 i s’acaba el 22.

Segons ha indicat el ministre portaveu, Eric Jover, "el calendari de rebaixes d’estiu segueix les pautes del pla estratègic del turisme de compres, que identifica la necessitat de regular els períodes de rebaixes en el sentit de reduir-ne la durada a l’efecte d’assolir més qualitat com a destí de compres". Així doncs, després de la consulta prèvia amb el sector, s’ha decidit establir les dates concretes d’inici i final dels períodes de rebaixes per a la temporada d’estiu 2022.

El calendari és molt semblant al de l'any passat i en aquella ocasió, Andorra Turisme va dur a terme una campanya de publicitat dirigida als mercats de proximitat com l'espanyol o el francès. Més al detall, a Espanya es va articular la campanya a les comunitats de Catalunya, València i Aragó, als principals mitjans generalistes. Així mateix, a França es va fer a tota la regió d’Occitània. Continuant amb la mateixa línia, es va realitzar promoció en mitjans qualitatius.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending