Queixes per la laxitud d’alguns locals d’oci nocturn en el control d’accés a menors

Hi ha adolescents que aprofitant que cal presentar el passaport Covid, manipulen el document i fotocopien per poder aparentar que tenen l’edat mínima requerida per poder accedir als establiments

Imatge d'arxiu d'una discoteca del país.
Imatge d'arxiu d'una discoteca del país. ARXIU

La permissivitat d’alguns establiments d’oci nocturn, que no pas tots ni de bon tros, està generant cert malestar i preocupació entre alguns pares que veuen com els seus fills -o l’entorn d’aquests- menors d’edat accedeixen sense inconvenient als locals en qüestió quan no ho haurien de fer. No són pas tots, però sí algunes de les discoteques. I l’efecte crida s’hauria fet notori els darrers caps de setmana.

Segons algunes fonts, hi ha establiments que de forma sistemàtica permeten accedir al locals sols amb el control del passaport Covid. Conscients d’aquest fet, alguns dels adolescents que no arriben a l’edat mínima per poder entrar als establiments en qüestió, el que fan és alterar el seu passaport de la pauta de vacunació amb fotocòpies molt ben aconseguides i, d’aquesta manera, vulnerar eventuals controls que en alguns controls, s’assegura, són molt laxes.

Fonts del sector de l’oci nocturn han assegurat que aquesta situació es pot donar de manera molt puntual i que es farà passar el missatge per mirar de redreçar aquesta manca de control, o la laxitud en qüestió, partint de la base que es tracta d’un escenari que es pot donar en comptades ocasions. Tot i entendre les queixes d’alguns progenitors, asseguren que el sector és el primer interessat en fer les coses bé per evitar més maldecaps. Més encara vista la situació derivada de l’impacte de la pandèmia.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending