Quatre productors artesanals andorrans participaran en mercats a l'Arieja

El pròxim dia 20 aniran a Foix i el 21 a Saint Girons i l'acció s'emmarca en la cooperació transfronterera agrícola entre Andorra i França

El mercat dels divendres a Foix.
El mercat dels divendres a Foix. ARXIU

Una delegació andorrana amb quatre productors alimentaris artesanals participarà els pròxims dies 20 i 21 en els mercats de Foix i de Saint-Girons, a l'Arieja. Posaran a la venda mel, melmelades, ratafies, formatges i embotits. Tots els productes tenen el segell 'Productes Agrícoles i Artesans d'Andorra'. L'acció està organitzada pel Parc naturel régional des Pyrénées ariégeoises​.

 

 

La participació s'emmarca en la cooperació transfronterera francoandorrana. Els productors de l'Arieja participaran en mercats a Andorra l'any vinent. El mercat de Foix té lloc a la plaça Violet i el de Saint-Girons a la plaça des Poilus. Productes agrícoles i Artesans d’Andorra és una marca comercial creada durant l’any 2014 des del Departament d’Agricultura del Govern per acollir sota una denominació comuna les diferents iniciatives de micro-empresa relacionades amb les produccions agroalimentàries locals i les produccions alimentàries artesanes.

Compta en el seu catàleg de productors 27 microempreses que s’esforcen de forma individual i col·lectiva a trametre els valors de la marca i a aportar un valor afegit al sector econòmic del país.Aquest segell és sinònim de producció artesana de muntanya, amb un vincle molt arrelat al petit volum de producció i l’alta qualitat d’aquesta, així com de producció responsable, sostenible i que té en compte l’entorn.

Etiquetes

Comentaris

Trending