Quatre policies es formen en protecció de personalitats

Dos sergents i dos agents han superat el curs avançat d'un mes que ha impartit per la Guàrdia Civil a Logronyo

Els dos sergents i els dos agents que han seguit el curs.
Els dos sergents i els dos agents que han seguit el curs. POLICIA D'ANDORRA

Dos sergents i dos agents de la UIT (Unitat d'intervenció Tècnica) del cos de policia, han superat el curs avançat de protecció de personalitats impartit per la Guàrdia Civil al CAE (Centro de Adiestramiento Especializado) de Logronyo, Espanya. El curs, d'una durada d'un mes, està destinat al personal de les forces i cossos de seguretat que donen protecció a personalitats importants i/o amenaçades.
 

Aquest, ha permès als quatre membres del cos a adquirir coneixements de dispositius de protecció, conducció evasiva amb vehicles, tir i tècniques de defensa personal, entre d’altres. La Guàrdia Civil va lliurar els diplomes el passat dia 30 de juny d’enguany al mateix centre on s’imparteix el curs.

Durant la formació, s'ha subratllat que la protecció adquireix un concepte multidisciplinari que interrelaciona i engloba diferents especialitats policials i Institucionals, per al disseny d'un pla integral de protecció que sigui capaç d'assegurar la millor resposta davant de possibles problemes que puguin ser susceptibles de provocar un esdeveniment indesitjat.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending