Públic a les grades però amb distància abans que amuntegats al carrer

En segons quins partits de les competicions nacionals de futbol, l’acumulació d’espectadors en molts casos sense mascareta o indegudament col·locada comporta un perill per a la propagació del coronavirus

Espectadors a l'exterior de l'Estadi Nacional.
Espectadors a l'exterior de l'Estadi Nacional.

Què és millor, no deixar que entrin espectadors als recintes esportius exteriors o que s’amunteguin fora del camp, just a tocar de les tanques, sense respectar les mesures dictades per evitar la propagació del coronavirus? Diverses persones relacionades amb el món del futbol nacional consideren que cap de les dues opcions són bones. I que caldria avaluar la possibilitat de deixar accedir almenys als estadis exteriors, encara que sigui amb aforament limitat, alguns espectadors.

Tot ve a tomb, entre altres, d’algunes de les imatges que es van poder veure aquest diumenge al migdia al voltant de l’Estadi Nacional, a la Baixada del Molí, durant la celebració d’un dels partits de la Lliga Multisegur, la primera divisió nacional de futbol. Les fonts consultades lamenten el fet que mentre els jugadors suplents han d’estar-se a la banqueta amb la mascareta i amb dos cadires de separació, al carrer, apegats a la reixa que delimita el recinte, hi havia uns quants espectadors, un al costat de l’altre i en alguns casos sense ni tan sols dur ben posada la mascareta -o sense dur-la directament- seguint les evolucions del matx. D’aquí que es plantegi la necessitat de deixar accedir a l’estadi amb les mesures adients i l’espai predeterminat a la graderia.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending