El PSdeG a Lalín s’uneix a les crítiques del BNG per l’organització del viatge a Escaldes

Reclamen que se'n faci un de nou per als nens que, segons els socialistes, van quedar fora de manera injusta

Comentaris

52490103221 a165019843 z
52490103221 a165019843 z

Els socialistes de la ciutat gallega de Lalín preguntaran aquest dijous al ple de l'ajuntament pel suposat desgavell en l'organització del viatge a la població agermanada d'Escaldes-Engordany. Anteriorment, el Bloc Nacionalista Gallec (BNG) va denunciar irregularitats i manca de transparència en el procediment, en el qual han quedat fora 60 adolescents en el viatge per esquiar.

Segons publica El Faro de Vigo, els socialistes assenyalen que els últims dies es van rebre multitud de queixes per part de famílies que van quedar fora en no poder fer cua per anotar-se. "El model d'inscripció que es va seguir no té ni cap ni peus", explica Alba Forno, que el compara amb el gestionat a l'anterior govern local.

Adolescents de Lalín en un viatge anterior a Escaldes.

Relacionat

Polèmica pel procés d’inscripció al viatge de joves de Lalín a Escaldes

“És una barbaritat que els pares es veiessin obligats a guardar torn de matinada per obtenir una plaça i els que no ho van poder fer es van quedar sense viatge”, afegeix Forno. Els socialistes reclamen que s'organitzi un nou viatge per als nens que van quedar fora de manera injusta perquè "no tenen la culpa que l'ajuntament sigui incapaç d'organitzar res", conclou. Des de l’any 2004, Escaldes-Engordany i la població gallega de Lalín estan agermanades. En el marc d’aquesta relació d’amistat entre ciutats, anualment es fan viatges. Així, padrins andorrans viatgen a la localitat de Pontevedra mentre que joves d’allà es desplacen al Principat. 

Etiquetes

Comentaris

Trending