El proveïdor d'Andorra Telecom s'assegura la Champions fins a la temporada 2023-24

Telefónica renova el contracte amb la UEFA per les competicions europees de futbol

Una jugada del Nàpols-Barcelona d'aquesta edició de la Champions League.
Una jugada del Nàpols-Barcelona d'aquesta edició de la Champions League. UEFA.COM

Telefónica ha renovat el contracte amb la Unió Europea de Futbol (UEFA) fins a la temporada 2023-2024  per la transmissió televisiva de les competicions europees de futbol. Aquestes transmissions arriben a Andorra gràcies a Movistar, una plataforma de Telefònica.

Segons algunes fonts,  l'acord s'ha tancat per 975 milions d'euros, 325 per cada temporada. Aquest acord amb la UEFA és una clara demostració que Telefónica dona suport a l'esport en la seva màxima expressió. És un important pas en l'estratègia de Movistar vinculada al món de l'esport", ha assegurat el president de la companyia, Emilio Gayo en un comunicat.

Movistar també transmet els partits de la Lliga espanyola de futbol de Primera i Segona Divisió. Des d'aquesta temporada, l’oferta televisiva de futbol queda dividida en dos únics canals: Movistar LaLiga, a un preu unitari de 25 euros mensuals, que emetrà tots els partits de la Liga Santander i LaLiga SmartBank, i Movistar Liga de Campeones, a un preu unitari de 20 euros mensuals, que emetrà la Champions League, l’Europa League i altres lligues europees com la Bundesliga o la Ligue 1. Tots dos canals contractats conjuntament tindran un preu de 40 euros.
 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending