Els propietaris de la gossa Lua ofereixen 1.000 euros de recompensa a qui la trobi

Des que el 7 de setembre es va veure l’eurasier a la zona del refugi de Rulhe, ja en territori francès, se n’ha tornat a perdre la pista

Dues imatges de l'eurasier extraviada.
Dues imatges de l'eurasier extraviada.

Els propietaris de la gossa Lua, l’eurasier perduda des de principi del mes d’agost quan passejava amb els seus acompanyants pel camí del Siscaró, ofereixen mil euros de recompensa a aquell qui la trobi o tingui detalls molt precisos de la seva ubicació i que porti a localitzar-la. Després que se la veiés el 7 de setembre per la zona del refugi de Rulhe, ja en territori francès, no se n’ha sabut res més, se n’ha perdut el rastre.

Segons fonts del dispositiu de recerca, el mal temps els primers dies de la setmana passada va impedir trobar-la. I des de llavors, i tot i que les persones del refugi francès no tenien dubtes que es tractava de l’eurasier extraviada, no s’ha pogut capturar. I això que va estar a menys d’un metre, de forma puntual, d’alguna de les persones que hi anaven al darrera. L’animal, però, és molt esquerp.

WhatsApp Image 2020 09 15 at 10.58.08
Zona d'Ax on s'ha estat buscant els darrers dies.

Les mateixes fonts han explicat que cada dia diverses persones han estat buscant la gossa sense èxit. Des d’ahir es va posar sobre avís tant les federacions de caça com a diverses associacions de gent vinculada amb la muntanya a Ax, on aquest cap de setmana s’ha dut a terme una recerca important. Per al proper cap de setmana s’estan preparant noves accions però sempre en cercles reduïts de persones que coneixent tant el terreny on se cerca com que tenen coneixements de la psicologia canina.

Etiquetes

Comentaris

Trending