El projecte 'Actuem' de recollida d'aliments culmina amb la visita d'alumnes a Càritas

L’objectiu de l'acció era que cap nen, nena o adult es quedés sense esmorzar per manca de menjar

Comentaris

Alumnes i professors durant la seva visita.
Alumnes i professors durant la seva visita. CÀRITAS SANT JULIÀ

Els dos grups d’alumnes de 3r curs de primera ensenyança de l’Escola Andorrana de Sant Julià de Lòria, acompanyats de les seves mestres, han visitat el Rebost Solidari de Càritas Parroquial. L’activitat culminava la realització del projecte escolar 'Actuem' l’objectiu del qual era que cap nen, nena o adult es quedés sense esmorzar per manca d’aliments.

Amb aquesta iniciativa liderada pels dos grups classe de 3r, tota l’escola va fer una recollida d’aliments per esmorzar que van lliurar a Càritas el passat 25 de juny.

Els alumnes han pogut veure que els aliments recollits han estat classificats per voluntaris segons tipus i dates de caducitat, i que s’aniran lliurant a mesura que els usuaris del Rebost els necessitin. Se’ls ha explicat el funcionament del Rebost i dels Horts Solidaris que el proveeixen de verdures i hortalisses, i la col·laboració dels centres comercials de la Parròquia i d’altres entitats i particulars.

Càritas Parroquial els ha felicitat per aquest projecte i ha agraït la sensibilitat i generositat de la comunitat educativa de l’escola ajudant a fer realitat el projecte dels alumnes.

Etiquetes

Comentaris

Trending