Posposada la conferència de Federica Mogherini en la cloenda de la 37a Universitat d’Estiu i Tardor

Des de l’organització de la UETA s’està treballant per trobar una nova data per fer aquesta darrera sessió

Comentaris

Federica Mogherini.
Federica Mogherini. ARXIU

La ponència de cloenda de la 37a edició de la Universitat d’Estiu i Tardor (UETA), prevista per aquest dimarts, queda posposada fins a nova data per un imprevist de la conferenciant. Des de l’organització de la UETA s’està treballant per trobar una nova data per fer aquesta darrera sessió, que tindrà com a protagonista la politòloga, rectora del Col·legi d’Europa i exalta representant de la Unió Europea per als Afers Exteriors i Política de Seguretat, Federica Mogherini.

El moderador serà el politòleg i director del Cidob, Pol Morillas, i la cloenda anirà a càrrec de la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla. Aquesta 37a edició, englobada sota el títol ‘La Unió Europea: reptes i perspectives’ ha estrenat un nou format, després de prop de 40 anys d’història. Les sessions s’han repartit durant el darrer trimestre de l’any enlloc d’agrupar-se en una sola setmana com fins ara. A més, s’han combinat les sessions en format presencial i telemàtic.

A banda de la propera sessió de Mogherini, la 37a edició ha comptat amb les ponències de Pol Morillas, de l’economista i excap de divisió del Servei Europeu per a l’Acció Exterior i excap negociador adjunt de la Unió Europea (UE) per a l’acord d’associació amb Andorra, Mònaco i San Marino, Claude Maerten, i del politòleg i director del laboratori d’idees Chatham House, Robin Niblett.

Comentaris

Trending