La policia inicia una campanya destinada a motos, bicicletes i vehicles mobilitat personal

S’iniciarà el 15 d’agost i es durà a terme fins al 28 d’agost per controlar les condicions tècniques i administratives de vehicles, així com per detectar imprudències i infraccions

Un control de policia a la rotonda d'Aixovall.
Un control de policia a la rotonda d'Aixovall. B. N.

Les forces de l’ordre han informat que el 15 d’agost engeguen una campanya de seguretat viària dirigida a motocicles, ciclomotors, VMP i bicicletes. Tindrà un doble objectiu; d’una banda, comprovar les condicions tècniques i administratives del vehicle i, per l’altre, detectar imprudències i infraccions.

Des del 15 d’agost, a les 7 del matí, fins al 28 del mateix més, a les set de la tarda, el Servei de Policia realitzarà una nova campanya de seguretat viària. En aquesta ocasió, va destinada a vehicles de dues rodes, com són les motocicletes, els ciclomotors, les VMP (Vehciles de Mobilitat Personal) i les bicicletes. Uns controls que, com especifiquen, es faran tant en vies urbanes com interurbanes.

Aquesta iniciativa tindrà un doble vessant. D’una banda, les forces de l’ordre comprovaran les condicions tècniques i administratives dels vehicles, com són que no emetin sorolls superiors als reglamentaris, que disposin del distintiu d’ITV (Inspecció Tècnica de Vehicles) corresponen, que els conductors circulin amb guant i casc homologat, tenir l’assegurança en vigor, entre altres aspectes.

D’altra banda, també estaran atens a possibles infraccions que es cometin, com són no respectar la velocitat màxima permesa, circular de forma temerària o la realització d’avançament en indrets no permesos, entre altres punts.

Com es recorda des de la policia, la campanya té l’objectiu d’incidir en el bon manteniment del vehicle, així com conscienciar sobre el respecte de les normes de circulació. Tot això, amb la voluntat de reduir la sinistralitat d’aquesta tipologia de vehicles a la carretera.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending