La Policia controla 661 conductors en la campanya adreçada a motos i bicis

En total s’han imposat 85 sancions, i un 10% han estat per infringir un total d’onze articles del Codi de Circulació

Un cotxe de policia durant la campanya.
Un cotxe de policia durant la campanya. Policia

Durant la campanya adreçada als conductors de motocicletes, ciclomotors, vehicles de mobilitat personal (VMP) i bicicletes, la Policia ha controlat 661 conductors. D’ells, 69, un 10,44% han estat sancionats per infringir un total d’onze articles del Codi de Circulació. En total s’han imposat 85 multes.

La campanya tenia com a objectiu incidir en el fet que aquests vehicles circulin per les vies públiques en bones condicions tècniques i administratives. Al mateix temps, es volien detectar els comportaments imprudents, per tal de reduir el nombre d’accidents. La Policia remarca la importància d’aquestes iniciatives per garantir la seguretat en el trànsit, vetllar per la bona convivència de tota mena de vehicles a la xarxa viària i posar èmfasi en els canvis introduïts en el nou Codi de Circulació.

Pel que fa als aspectes controlats, s’han imposat 60 sancions per deficiències tècniques o administratives. 23 d’elles han estat per no poder mostrar el comprovant de la pòlissa d’assegurança o el rebut de vigència. El segon aspecte més infringit ha estat per circular sense guants adaptats, motiu pel qual s’ha multat 12 conductors. D’altra banda, per imprudències o infraccions s’han imposat 25 sancions, i 11 d’elles per no respectar alguns dels senyals prohibitius, d’obligació o de senyalització horitzontal.

En el decurs d'aquesta campanya també s'ha posat l’accent en la conscienciació per corregir determinades actituds indegudes en la conducció. En aquest sentit, s’han imposat quatre sancions per altres imprudències fora de la campanya per no respectar la prioritat dels vianants i per circular sense recanvis o accessoris homologats.

 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending