El patronat de la nova Fundació Andorra Recerca + Innovació es formalitza davant notari

La presidència serà rotatòria i canviarà biennalment entre els representants dels ministeris de recerca i innovació

Torres, Calvó, Vilarrubla i Gallardo formen part del patronat.
Torres, Calvó, Vilarrubla i Gallardo formen part del patronat. SFGA

El Govern ha formalitzat aquest dijous, la creació de la nova Fundació Andorra Recerca + Innovació davant de notari. Així, la Llei de creació d’aquesta entitat marca que aquesta ha de tenir un patronat que s’encarregui de la seva organització al més alt nivell. 

El conformen la ministra Ester Vilarrubla en tant que titular del ministeri encarregat de la recerca –ministeri d’Educació i Ensenyament Superior–; el ministre Jordi Gallardo en tant que titular del ministeri encarregat de la innovació –ministeri de Presidència, Economia i Empresa–; la ministra d’Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, Silvia Calvó, en tant que representant de Forces Elèctriques; i el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, en tant que representant d’Andorra Telecom..

La Llei de la nova Fundació Andorra Recerca + Innovació també marca que la presidència del patronat serà rotatòria i canviarà biennalment entre els representants dels ministeris de recerca i innovació. Així, Ester Vilarrubla assumeix el càrrec de presidenta i Jordi Gallardo, de vicepresident. En l’acte també hi ha participat Marc Pons, designat director gerent en funcions.

Andorra Recerca i Innovació neix amb la voluntat d’aglutinar el coneixement que fins ara es dividia en l’Institut d’Estudis Andorrans, l’Observatori Sostenibilitat d’Andorra i ActuaTech, i optimitzar així els recursos, crear i prospectar noves oportunitats per a la recerca, innovació i emprenedoria i trobar sinergies en diferents àmbits.

Etiquetes

Comentaris

Trending