“Participació i democràcia van de la mà”

Fernando Pindado exposa en una conferència a Andorra la Vella que no cal esperar que l'Administració prengui la iniciativa

Comentaris

La ministra de Funció Pública, Trini Marín ha presentat la conferència.
La ministra de Funció Pública, Trini Marín ha presentat la conferència. B.N.

'La participaciò ciutadana, essència de la democràcia", ha estat l'eix de la conferència de Fernando Pindado, llicenciat en Dret i expert en participació ciutadana, aquest dijous a Andorra la Vella. Durant la ponència ha explicat que ha canviat la manera d'entendre la participació. "Abans semblava una cosa aliena a la democràcia, i ara van de la mà".

La ministra de Funció Pública, Trini Marín, ha explicat durant la presentació que la participació ciutadana és un dels eixos del Govern en l'actual legislatura. Ha avançat que s'està treballant en una estratègia per acostar l'administració a les persones. "El Govern vol implicar la societat civil en la gestió de l'administració".

Durant la conferència, Pindado ha subratllat que la participació ciutadana no és només de l'administració ja que ha de tenir en compte els ciutadans. "No s'ha d'esperar que l'administració prengui la iniciativa", ha dit. També ha reconegut que "en la política és molt difícil acontentar tothom. Per això no és tan important que la gent estigui contenta amb la decisió, sinó amb el sistema que s'ha utilitzat per prendre-la. Cal fer transparents els arguments de les diferents posicions".

Etiquetes

Comentaris

Trending