La pandèmia dispara l'interès per llogar una autocaravana a Andorra

Hi ha més demandes per part del clients després de les restriccions imposades per la Covid-19

Una autocaravana aparcada al voral de la carretera.
Una autocaravana aparcada al voral de la carretera. IF RENT

Viatjar damunt d’una autocaravana es perfila com una fórmula atractiva per a les vacances d’aquest estiu, marcades per la crisi de la Covid-19. Les restriccions després la pandèmia han consolidat l'ascens del caravàning. A França i a Espanya ha augmentat notablement la demanda i també és el cas a Andorra.

"Estem rebent més trucades del que és habitual, especialment de gent que vol informació", expliquen des d'If Rent, a Escaldes-Engordany. "És cert que l'estiu és el període de més treball però hem notat molt més interès".  Les caravanes, autocaravanes o furgonetes càmper concedeixen a les famílies un espai privat amb llits, lavabo i cuina.

La mobilitat constant del vehicle fa que es puguin visitar indrets diversos amb la seguretat d'allunyar-se de les aglomeracions. Llogar una autocaravana és la primera opció ja que la compra d'un vehicle d'aquest tipus pot estar al voltant dels 60.000 euros.  A Andorra Campers, especialistes en el subministrament d'articles de càmping i caravàning, també han tingut un increment de consultes i de trucades després del confinament. "Hi ha més interès però també hem de tenir en compte que hem estat dos mesos i mig tancats". Aquesta empresa de Sant Julià de Lòria espera la reobertura de la frontera espanyola perquè bona part dels seus clients venen del sud.

D'altra banda, cada cop són més les persones que veuen una opció convertir una furgoneta en un habitatge de vacances equipant el vehicle amb llits, cuina, lavabo i allò que el client necessiti. Aquest sector i el de les autocaravanes ja havia experimentat un creixement als darrers anys però després de la pandèmia ha experimentat un nou repunt. 

Etiquetes

Comentaris

Trending