Ordino Arcalís amplia la temporada d’estiu fins al 12 d’octubre

Gairebé 70.000 persones han visitat el Mirador Solar de Tristaina

El mirador solar de Tristaina.
El mirador solar de Tristaina. ORDINO ARCALÍS

La temporada d’estiu ha estat un èxit per Ordino Arcalís i per això el domini ha decidit ampliar l’obertura fins el 12 d’octubre, un mes més del que estava previst, gràcies sobretot a la bona acollida que ha tingut el nou mirador solar de Tristaina, amb uns 50.000 visitants a l’agost i 70.000 en total.

Ordino Arcalís amplia la temporada d’estiu un mes més davant l’afluència de visitants que aquesta temporada ha tingut l’estació, segons informa el domini aquest dimecres en un comunicat. El gran reclam de l’estiu ha estat el nou Mirador Solar de Tristaina, que ha atret gairebé 70.000 visitants des que es va inaugurar al juliol i ha animat els responsables de l’estació a ampliar l’oferta estiuenca fins al pròxim 12 d’octubre. El director general de Grandvalira, Juan Ramón Moreno, ha destacat que “l’acceptació del mirador ha estat un èxit i, a causa de les bones expectatives de visitants per al setembre i octubre, hem decidit prorrogar la temporada d’estiu fins al pont del Pilar”.

La previsió inicial era donar per acabada la temporada d’estiu el diumenge 12 de setembre, però s’ha optat per mantenir una sèrie de serveis actius unes setmanes més. El telecabina de Tristaina tancarà, però el telecadira de Creussans continuarà obert cada dia des de les 9 fins a les 16.15 hores. A més, la carretera de la Coma, que ha estat tancada al trànsit rodat de 9 a 17 hores durant els mesos d’estiu per afavorir la pràctica del ciclisme, estarà oberta. Així, l’accés al Mirador Solar de Tristaina es continuarà facilitant a través d’aquest giny.

El mirador solar de Tristaina

Relacionat

El mirador solar de Tristaina, la nova aposta turística d’Ordino per a la temporada d’estiu

D’altra banda, la botiga situada a la Coma també continuarà oberta al públic i serà en aquest punt on es podran adquirir els forfets per pujar al telecadira de Creussans, ja que les taquilles situades a l’Hortell estaran tancades. L’altre servei que romandrà actiu és el restaurant de la Coma.

El Mirador Solar de Tristaina es va obrir al públic el 9 de juliol i des d’aleshores, en menys de dos mesos, ha portat gairebé 70.000 visitants a l’estació, dels quals 50.000 a l’agost, atrets per les vistes panoràmiques de tot el circ glacial de Tristaina i els tres llacs, així com de tota la vall d’Ordino, nomenada Reserva de la Biosfera per la Unesco.

El projecte, que es va començar a gestar el 2018, arran de les converses entre el president de Grandvalira Resorts, Joan Viladomat, i l’enginyer Sergi Riba Porras, tenia com a objectiu crear una estructura que permeti veure el màxim nombre de muntanyes de la zona i que homenatgés el significat del pic d’Arcalís per la seva forma de rellotge solar.

Comentaris (2)

Trending