L'oci nocturn reobre amb bona afluència i ganes de festa

L’únic que els locals reporten són diversos problemes amb els codis QR i una mancança en la comunicació amb Govern

Comentaris

Interior del club Monopol
Interior del club Monopol

L’oci nocturn ha reobert aquest divendres i la matinada de divendres amb bona afluència, i moltes ganes de ballar i festa. Un dels incidents a destacar ha estat el coma etílic d’un client de 25 anys a tres quarts de tres de la matinada en una discoteca d’Andorra la Vella, que va ser atès pels serveis mèdics. Per la seva banda, alguns locals sí que reporten certs problemes amb els codis QR i amb la comunicació de mesures per part de Govern.

Carlos Nascimiento, de la discoteca Kapital i del club Monopol, afirma que va haver-hi alguns problemes en la lectura dels codis QR, però que es van poder solucionar bastant ràpid. Per la seva banda, Marc Montalvo, director de màrqueting de l’Eivissa Experience, afirma que la comunicació amb Govern ha estat una mica insuficient. “Les mesures van arribar tard i no se’ns va comunicar el mateix a nosaltres que als centres de salut, que han estat molt desinformats”, ha apuntat.

Així i tot, ambdós afirmen que la tornada i l’acolliment de la gent ha sigut relativament bo. Montalvo explica que “la gent s’ho ha pres amb moltes ganes, i ha sigut una nit força pacífica”. En contraposició, a la Kapital i a Monopol l’arrancada ha sigut una mica més lenta, amb un 50% d’aforament a la discoteca, “esperem que avui vagi millor”, apunta Nascimiento.

Un dels punts problemàtics que s’ha assenyalat, i que sembla preocupar als empresaris de l’oci nocturn ha sigut la paritat en les hores d’obertura entre discoteques i bars i restaurants. Que la restauració pugui estar en actiu fins a les tres de la matinada també fa que a molts locals nocturns l’afluència es pugui veure perjudicada.

-

 

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending