La novena marxa Marc G.G. aplega més de 300 participants i es venen 500 dorsals

Amb sortida a Escaldes-Engordany té per objectiu ser un punt de trobada i una jornada per recordar aquells que ja no hi són amb el lema ‘Correm per ells’

‘Correm per ells’

Comentaris

La cònsol d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili ha donat la sortida.
La cònsol d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili ha donat la sortida. COMÚ D'ESCALDES-ENGORDANY

Més de 300 persones han participat aquest diumenge en la novena marxa de l’Associació Marc G.G. d’ajuda mútua per una pèrdua. La sortida s'ha donat al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany i el recorregut ha continuat per Andorra la Vella.

La marxa de 3,5 quilòmetres, té per objectiu ser un punt de trobada i una jornada per recordar aquells que ja no hi són. D’aquí el lema de 'Correm per ells'. La recaptació servirà per continuar la tasca social que fa l’Associació Marc GG i que es focalitza en diferents accions per acompanyar a les persones que estan passant un dol com els grups de suport o altres activitats com conferències i tallers. S'han venut 500 dorsals.

A l'arribada s'ha fet una rifa amb els regals donats pels patrocinadors. La participació ha estat semblant a les de les altres edicions i tot i l'amenaça de pluja, el bon temps ha acompanyat l'activitat. La cònsol major d'Escaldes-Engordany ha donat la sortida i ha pres part a la marxa amb el cònsol menor, Quim Dolsa.

Fvg7WLoWcAEz8kA
La marxa ha comptat amb participants de totes les edats.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending