Nova acció contra el laboratori de Grifols ara per l’eix comercial d’Andorra la Vella i Escaldes

La plataforma que va sorgir una vegada es va anunciar la intenció de la multinacional d’implantar-se a Ordino convoca una marxa silenciosa per a dissabte vinent

Concentració de crítics amb Grifols fa tres setmanes a Ordino.
Concentració de crítics amb Grifols fa tres setmanes a Ordino.

La plataforma que va sorgir una vegada es va anunciar la intenció de la multinacional farmacèutica Grifols d’implantar-se a Ordino convoca una marxa silenciosa per a dissabte vinent. És una nova acció contra el centre de recerca que s’ha de construir al Prat de la Farga. Però aquest cop, en lloc de fer-se a la parròquia que directament hauria d’acollir l’acció, aquesta es farà pel centre del país.

En efecte, la convocatòria, que la plataforma està difonent per les xarxes socials, s’ha fet per a dissabte vinent, 18 de març, a 3/4 de 8 de la tarda a la plaça Coprínceps d’Escaldes. Des d’allà, un quart d’hora després, hauria de sortir una marxa silenciosa que ha de recórrer les dues avingudes comercials per antonomàsia del país -Carlemany i Meritxell- fins a arribar a la Plaça del Poble d’Andorra la Vella.

Diverses entitats se sumen a l’acció convocada per la plataforma antiGrifols. L’objectiu és visibilitzar més i millor l’oposició al laboratori de la multinacional aprofitant, a priori, que serà un dissabte d’alta afluència de visitants i, alhora, sumar més de les 150-180 persones que es van reunir, fa tres dissabtes, en una acció molt similar que es va fer, en aquell cas, a Ordino, fins a acabar a l’esmentat prat que s’ha de transformar del tot per acollir el centre d’investigació en immunologia.

Comentaris (12)

Trending