La neu fa acte de presència al Pas de la Casa i obliga a dur cadenes pel port d’Envalira

Les previsions s’han complert tot i que l’enfarinada s’ha convertit en alguna cosa més i ha obligat Mobilitat a activar la fase groga

Un vehicle policial al Coll Blanc, ben emblanquinat.
Un vehicle policial al Coll Blanc, ben emblanquinat. POLICIA D'ANDORRA

Les previsions s’han complert, més i tot del que es podia pensar, i la neu ha fet acte de presència al Pas de la Casa. L’enfarinada que es podia pensar que cauria ha estat més que això fins al punt que Mobilitat ha hagut d’activar la fase groga al port d’Envalira, això vol dir que són necessaris els equipaments, les cadenes si algú ja havia canviat els pneumàtics de contactes.

Ja es preveia que aquest diumenge les pertorbacions encara presents de sud-oest deixarien una jornada d’inestabilitat i possibles ruixats, encara que mai amb la força que van tenir dissabte a la nit. També hi cabia la possibilitat de precipitacions en forma de neu al tomb dels 2.500 metres d’altura. Dit i fet, ja avançada la tarda s’ha començat a emblanquinar els cims que envolten el Pas -la policia ha deixat el seu testimoni al Coll Blanc- i la nevadeta s’ha anat intensificant. Hores d’ara, la localitat encampadana està ben emblanquinada.

Comentaris

Trending