La neu arriba a les estacions

El Servei Meteorològic Nacional situa la cota a 2.200 metres, mentre que aquest dimarts a la tarda les precipitacions poden afectar qualsevol punt del país

La nevada a Ordino Arcalís.
La nevada a Ordino Arcalís.

Tot just aquest dimecres acaba l’estiu astronòmic, no som ni a la tardor, però la neu ja ha arribat a cotes altes d’Andorra. En concret, Infonieve ja ha difòs imatges de les primeres precipitacions a Ordino Arcalís i, al mateix temps, el servei meteorològic situa la cota de neu a 2.200 metres.

Encara som al setembre però la neu ja és aquí. De fet, el portal Infonieve ja ensenya imatges de neu d’aquest dimarts a Ordino Arcalís. A més, així ho pronostica el mateix Servei Meteorològic Nacional. “El flux de nord mantindrà la nuvolositat baixa a l'extrem septentrional d'Andorra amb precipitacions febles durant el matí d’aquest dimarts i una cota de neu al voltant dels 2.200 metres”, assegura en una piulada a les xarxes socials. A la tarda, afegeix, el vent girarà a component sud-est i les precipitacions poden afectar qualsevol punt del país.

Però el mal temps no s’acaba aquí, ja que, segons explica el servei meteorològic, la part davantera d’un centre de baixes pressions se situa sobre d'Andorra i, segons les imatges de satèl·lit, s’aprecia la irrupció d'aire fred a la Península Ibèrica i el flux de sud-oest al Mediterrani acabarà dominant els propers dies.

Etiquetes

Comentaris

Trending