Multats 77 conductors en l’última campanya de controls de la Policia

Centrada en la ITV, el cinturó i l’ús del telèfon mòbil, s’han detectat 81 infraccions de l’11 al 24 d’octubre

Un control rutinari de la policia.
Un control rutinari de la policia. ARXIU

Durant la campanya específica que ha portat a terme la Policia de l’11 al 24 d’octubre s’han multat un total de 77 conductors. Ha estat centrada en la ITV, el cinturó de seguretat i la utilització del telèfon mòbil, amb la intenció de conscienciar els conductors en la necessitat de corregir determinades actituds indegudes en la conducció.

Al llarg de la campanya s’han efectuat fins a 540 controls, on s’ha sancionat a 77 conductors. La suma d’infraccions de tots ells és de 81, per tant, algun d’ells ha comès més d’una en el moment de ser parat per la Policia. La infracció que més s’ha comès ha sigut la de no presentar-se a la ITV en el termini establert, amb 38 sancions. Seguidament s’han imposat 23 multes per no fer ús del cinturó de seguretat. 12 sancions han sigut per ús del telèfon mòbil i vuit per circular sense el distintiu de la ITV.

En aquests controls també s’han constatat i sancionat altres infraccions que eren alienes a la campanya. En total, s’han posat 24 multes per diferents causes com, per exemple, no mostrar el certificat de l’assegurança (quatre vegades), circular sense regular la velocitat tenint en compte els diversos factors, no respectar els senyals prohibitius o circular amb escapaments lliures.

Etiquetes

Comentaris

Trending