El moviment Ad.Hoc qüestiona les obres a la carretera d’Encamp a Canillo

L’associació ha demanat explicacions tant al comú com a Patrimoni Cultural, però no han obtingut cap resposta

Comentaris

Imatge de la zona en obres.
Imatge de la zona en obres. Ad.Hoc

El moviment Ad.Hoc ha denunciat a les xarxes socials unes suposades obres que s’estan realitzant a la carretera d’Encamp a Canillo. Tot i que ja fa un temps que s’hi veu moviment a la zona, sembla que ningú sap ben bé què és el que s’està fent. Des de l’associació, asseguren que s’han referit al comú i a Patrimoni Cultural, però no han obtingut cap resposta ni explicació.

Des d’Ad.Hoc asseguren que, quan es passa per aquest tram, fa vertader temor veure la maquinària i els treballs que s’estan portant a terme. “Està tot arran de la carretera i sembla que, en qualsevol moment, hi pot caure a sobre”, expliquen. A causa d’aquest temor, primer s’hi va demanar a Patrimoni Cultural per saber qui hi estava al darrere, però no s’hi va facilitar la informació. Després, s’hi va consultar al comú d’Encamp, però no s’ha tingut reciprocitat.

“En aquesta zona mai s’ha construït, i ara sembla que estan asfaltant. A més, estan les mesures de seguretat habituals, però no han posat cap mena de barrera addicional entre les obres i la carretera”, indiquen des d’Ad.Hoc. A la publicació a la xarxa social Instagram, l’associació indica que s’han fet nombroses especulacions, però ningú pot assegurar què és el que està passant. “S’estan carregant Andorra i no hi arribem”, lamenten.

 

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending