MoraBanc centralitza les oficines de les parròquies altes

S'ha tancat provisionalment la del Pas de la Casa i l'atenció al client de les de Canillo i Ordino es traslladen a Encamp i la Massana respectivament

Comentaris

Oficina de MoraBanc a Canillo.
Oficina de MoraBanc a Canillo. Altaveu

MoraBanc reorganitza les seves oficines per optimitzar el servei minimitzant els riscos per als clients i els equips mentre duri la situació excepcional de pandèmia per la Covid-19, i les consignes actuals marcades pel Govern. Els canvis són provisionals i s’aniran adaptant segons l’evolució de la situació sanitària.

A partir d'aquest dimecres dia 4, el servei a les parròquies altes es centralitza. L’activitat de l’oficina d’Ordino es trasllada a l’oficina de La Massana, i la de Canillo a l’oficina d’Encamp. Des d’aquest dimarts l’oficina del Pas de la Casa està tancada.

A més de centralitzar l’atenció d’aquestes oficines, MoraBanc ha reforçat el personal amb equips independents que permetran la continuïtat del servei en qualsevol cas. També s’han ampliat els recursos d’atenció telefònica i els clients disposen de diferents canals per fer les operacions sense anar a l’oficina com els caixers automàtics, la banca online i l’App. La situació de pandèmia requereix adaptació constant per garantir la seguretat.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending