Mor l’excònsol menor d’Encamp i darrer director de FHASA Joan Bellera Piera

Tenia 88 anys i va fer tàndem amb Miquel Alís de 1992 a 1995, just enmig de la promulgació de la Constitució del Principat

Joan Bellera Piera.
Joan Bellera Piera. COMÚ D'ENCAMP

L’excònsol menor d’Encamp i darrer director de les Forces Hidroelèctriques d’Andorra (FHASA) Joan Bellera Piera ha mort a 88 anys. El comú encampadà ha mostrat les seves condolences per la defunció de qui havia estat una de les persones que va ‘liderar’ la transició constitucional al capdavant de la institucional comunal.

Bellera va fer tàndem amb Miquel Alís al capdavant del comú d’Encamp els anys de 1992 a 1995. D’una manera o altra, també per la seva activitat professional, l’ara traspassat sempre va tenir molt present l’activitat pública, social. Amb posterioritat a la seva dedicació política comunal va fer, entre altres, tasques d’administrador electoral en les candidatures encapçalades per Alís i Gabriel Dallerès.

Bellera també havia destacat, entre altres coses, per ser un dels primers radioaficionats del país i un dels integrants més actius de la Unió de Radioaficionats d’Andorra (URA).

Comentaris (2)

Trending