Mor l'exconseller comunal d'Encamp, Jordi Rich

Havia ocupat la conselleria d'Obres Públiques i Urbanisme durant la legislatura 2015-2019

Comentaris

Jordi Rich, el 2015 quan va prendre possessió com a conseller d'Encamp.
Jordi Rich, el 2015 quan va prendre possessió com a conseller d'Encamp. ARXIU

L'exconseller del comú d'Encamp, Jordi Rich Malé ha mort aquest dijous després d'una llarga malaltia. Va ocupar la conselleria d'Obres Públiques i Urbanisme amb Jordi Torres Arauz de cònsol major i Esther París de cònsol menor. En dos mandats anteriors també  havia estat conseller comunal.

Rich formava part d'una família molt coneguda a la parròquia encampadana. La seva germana Lourdes, tècnica de protocol havia estat secretària dels consols i presidenta de l'agrupació proagermanament d'Encamp. El seu germà Ramon és nunci a la Casa de la Vall.

En la legislatura 2015-2019, Jordi Rich va ser el conseller menor i el responsable de les obres i d'urbanisme. El 2018 es va posar en marxa la remodelació de les avingudes Joan Martí i François Mitterrand d’Encamp. S'havia dedicat també a la ramaderia i especialment a la raça bruna d'Andorra aconseguint diversos premis.

A les eleccions comunals del 2003 va formar part de la candidatura de socialdemòcrates i independents amb Miquel Alís i Gabriel Dallerés que es va imposar a la de Jordi Torres Arauz i Alfons Martisella . Va entrar al comu en qualitat de conseller d'Obres Públiques i Urbanisme. El 1995 es va presentar en la llista guanyadora encapçalada per Jordi Mas i Jaume Ramond. En aquella ocasió l'altra llista tenia com a candidats a cònsols Antoni Pintat i Maria Reig. Jordi Rich va ser conseller d'Obres Públiques i Agricultura fins al 1999.

-

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending