Una model carrega contra Grandvalira, una asseguradora i l’hospital per un accident d’esquí

Els advocats de Mar Flores preparen una demanda contra l'estació per un fets que van passar el febrer de l'any passat per una caiguda des d'un telecadira

Mar Flores.
Mar Flores.

La model espanyola Mar Flores anuncia en una entrevista a la revista 'La otra crónica' de 'El Mundo' que els seus advocats estan preparant una demanda contra l'estació de Grandvalira per una caiguda que va patir, des d'un telecadira, el febrer de l'any passat. Flores carrega també contra l'hospital pel tracte rebut i contra una asseguradora, la Financera d'Assegurances.

La model diu que va estar quatre mesos de baixa i que va perdre contractes per valor de 100 mil euros. Lamenta que cap dels tres advocats andorrans contactats volguessin fer-se càrrec del seu cas. "Una estació d'esquí i una asseguradora local en un lloc tan petit poden ser enemics no desitjats" i es queixa del tracte rebut a l'hospital. "Vaig acabar plorant perquè vaig estar molta estona sense que ningú em fes cas, en una llitera en un passadís. Al final em van atendre i van veure que tenia dues vèrtebres fracturades. En el fons vaig tenir sort, perquè si la lesió hagués estat un centímetre més amunt o més a baix, hauria estat pitjor".

Posteriorment li van posar una cotilla ortopèdica per la qual va pagar 450 euros. "Ho vaig haver de fer al comptat i en efectiu al senyor que me la va portar a l'hospital. Sort que uns amics em van deixar els diners".

Mar Flores ha centrat molts debats de premsa rosa a Espanya per la seva escapada a Andorra.

Relacionat

Salsa rosa amb Andorra, esquí i el coronavirus com a ingredients

Mar Flores va saber després que a Andorra el període per reclamar aquest tipus d'accident per la via civil prescriu en un any. "Si vols continuar lluitant cal anar per la via penal o buscar altres fórmules i contractar advocats d'allà, i molts no hi estan disposats. El director general de l'estació [David Hidalgo, director general de Grandvalira Ensisa] ens va dir que si la seva asseguradora no hi veia cap responsabilitat, ell no podia fer res, i es va desentendre. Sabem que a altres afectats els estan dient el mateix, que no tenen dret a res. Ens sentim molt desprotegits".

L'estada de la model al Principat va estar acompanyada per la polèmica en plena pandèmia de coronavirus i pel fer que les estacions només podien acollir esquiadors residents al país.

Comentaris (19)

Trending