Mobilització d’èxit a Ransol per localitzar el gos extraviat d’uns turistes

Integrants de dos grups de voluntaris del país organitzats per a la recerca d’animals han estat al costat dels propietaris d’una Shiba de tot just un any

La gossa en ser localitzada.
La gossa en ser localitzada.

Integrants de dos grups de voluntaris del país especialitzats en la recerca de gossos perduts -Bubu’s i Arpa- s’han mobilitzat durant les dues darreres jornades per intentar trobar una gosseta Shiba d’un any que s’havia extraviat a uns turistes espanyols a la zona de la Coma de Ransol. La mobilització per intentar trobar Koko finalment ha donat resultat, segons que han explicat amb satisfacció portaveus dels grups de recerca.

Aquest diumenge al migdia es va perdre una gosseta d'uns turistes espanyols, la Koko, a la Coma de Ransol. L’animal, d’un any com s’ha dit, és molt poruc. Davant l’alerta de la desaparició es van activar els dos grups esmentats,  que van acompanyar als propietaris de la Koko fins ben entrada la nit. Sense èxit, però! I aquest matí, a les 7 ja estaven al peu de la muntanya per reiniciar la recerca. I poca estona després, quan el propietari i la filla cridaven a la gossa pel seu nom, la Koco ha aparegut per alegria de tots.

La hipòtesi és que l’animal pràcticament no s’hauria mogut del lloc on es va extraviar. I que allí ha estat amagada fins que ha tingut la certesa que eren els seus propietaris els que la buscaven. Aquesta família espanyola està molt agraïda per l'ajuda i pel suport que ha rebut. Segons els portaveus consultats dels dos grups de recerca d’animals, no s’imaginaven que hi hagués col·lectius així, que desinteressadament passessin hores passant fred per ajudar a un animaló.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending