Missa gòspel amb test d'antígens i sense mossèn Pepe

El Canòlich Music més telemàtic a causa de la pandèmia limita la cerimònia a 60 persones i tots els participants passen una prova mentre el rector de la parròquia es queda confinat per ser contacte d'un positiu i el substitueix el sacerdot d'Encamp, Antoni Elvira

Comentaris

La missa ha estat oficiada per mossèn Antoni Elvira.
La missa ha estat oficiada per mossèn Antoni Elvira. Altaveu

El Canòlich Music ha celebrat aquest dissabte la missa gòspel que ha estat oficiada pel mossèn d'Encamp, Antoni Elvira ja que el rector de Sant Julià de Lòria, Pepe Chisvert està confinat en ser contacte d'un positiu. Tots els participants a la cerimònia han hagut de passat un test ràpid d'antígens i l'assistència ha estat limitada a 60 persones. Les portes s'han deixat obertes per airejar l'església.

La missa gòspel i el posterior concert de Migueli han estat les úniques activitats presencials que, d’acord amb les restriccions sanitàries vigents a causa del coronavirus s'han pogut dur a terme en el marc del festival de música religiosa.

 El Canòlich Music, aquest any sota el lema 'Som fràgils. Siguem valents', s ́adapta a la situació de la pandèmia, però no deixa de tenir l’esperit i la motivació originals, que no són altres que poder donar als joves eines per viure la seva fe a través de la música com ha recordat l'Arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives en un missatge a través d'una pantalla gegant de televisió al final de la cerimònia. Com al darrer any, les cançons i la música de la missa han anat a càrrec del grup barceloní Vocal Groove. A l'edició del 2019 també va obrir la nit de concerts que es van fer al Centre Esportiu lauredià.

 

Comentaris (2)

Trending